• Vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Altijd mooi ingepakt
  • Leuke kortingen!
HOME » INFO » Me myself & the Ha family

Me myself & the Ha family

Hi, laat ik mezelf even gaan voorstellen. Mama van 3 kleintjes in 3 jaar tijd. Dit jaar alweer 33 kaarsjes mogen uitblazen. Trots op onze meid Ivy, inmiddels alweer 4 jaar oud (echt een wijsneusje, maar op een leuke manier). Onze tweede Fayèn 2,5 jaar (echt een bengeltje she is) gelukkig bijna 3, dan hoeven we de "nee" woord niet meer aan te horen ;)
En de aller-laatste onze derde Ryan, net 1 geworden (klein klein ettertje is het ook) alles willen ontdekken, vooral in de keuken, weten waar de koek en de snoeplades zijn.
Samen zijn ze enig hoor! Ik ben geboren en getrouwd in Heerhugowaard. Mijn man en ik zijn inmiddels alweer zoveel jaren samen.
Anyway, Ik wil altijd al iets doen met baby-kinderproducten en onze kiddos zijn ook de reden dat ik hiermee ben begonnen.
Door alle spullen van de kinderen kreeg ik heel wat inspiraties. Weten waar ze van houden en waar ze iets aan hebben.
Ik heb veel tijd besteed aan de webshop en veel research gedaan, contacten met leveranciers en leuke bedrijven mogen bezoeken wat erg inspirerend en onwijs gaaf is.  
Ook hebben we vele items samen mogen uittesten en wat zijn de kinderen er dol op. De producten zijn overigens niet alleen mooi en leuk.
De geselecteerde items zijn bovenal van goede kwaliteiten en we staan volledig achter de gekozen collecties.
Er zijn zoveel keuzes in de kindermerken, we hebben op een gegeven moment let-ter-lijk keuzestress.
 Bij Petite Gifts zie je vooral Nederlandse, Deense en Franse merken. Kortom alleen maar mooie items van bekende kindermerken dus.
Verder een rijkdom vol met liefdes om me heen en met een goed gevoel een webshop beginnen is al een fresh start! And last but not least! Momlife is helemaal niet zo suf en vermoeiend. Its all fine! #toutestbon


 »