• Vóór 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Altijd mooi ingepakt
  • Leuke kortingen!
HOME » INFO » Ochtendroutine in huize Ha

Ochtendroutine in huize Ha

Gepubliceerd op 2 november 2020 om 07:24

De twee grote zussen zorgen goed voor elkaar en hun kleine broertje. Ze zijn enorm behulpzaam.

Zo legt Fayen s'ochtends de kommetjes en de lepels alvast klaar op de tafel en pakt Ivy alvast een pak melk en de Kellogs uit de kast. Zo gaat het iedere ochtend.

Mijn ochtendroutine is rond 8 uur wakker. Gelukkig niet eerder helaas ook niet later ;) Vervolgens word ik omringd door de 3 mini's om me heen. Alleen maar liefde. 

Daarna begint mijn dag met het maken van de boterhammen, de broodtrommels vullen met wat lekkers en de kindjes naar school brengen. Gelukkig wonen we tegenover de scholen, anders zou ik een uur vooruit moeten trekken ;) Ik hou de jongste altijd eventjes wakker tot hij een paar keer goed heeft gegaapt dan mag hij zijn bedje weer in. Even huishouden doen, werken aan een opdracht, websites updaten, koken voor de lunch (we eten namelijk vaak warm voor de lunch). Dan draai ik even rond en is het alweer tijd om mijn jongste dochter van de peuterspeelzaal te halen en nog geen 2 uur later haal ik dan ook mijn oudste dochter van school. Zo gaat het iedere dag en eindig ik 's avonds laat nog achter de schermen.

Meestal verzorg ik mijn gelaat en zet ik dan zo'n leuk wit maskertje op mijn gezicht waar de twee oogjes eruit zijn geknipt. Vervolgens maak ik een planning voor de volgende morgen en tussentijd ideeën op doen voor Petite Gifts. Wanneer mijn man van de trap komt richting de woonkamer laat ik hem ook even weten dat ik er ben 👻 Hij schrikt zich helemaal rot natuurlijk.

De humor zit er gelukkig nog in na 3 kleintjes. Dat moet ook zo blijven, want de tijd vliegt en mijn huid ook. Rimpels en lijntjes hoop ik prima te bestrijden door iedere ochtend een dagcrème van Clinique  en nu in de winterperiode ben ik even overgestapt naar de creme en serum van La roche posay.

Oja, via Goodiebox heb ik een lekker product mogen uitproberen van LA ROSEE. Dit is zo een goddelijk smeersel. Het is een stick dus je gebruikt je vingers niet om de crème/masker uit te smeren. Na 15 minuten spoel je je gezicht af met lauw water. Je huid wordt hier heerlijk zacht van. Ik hou ervan!